Tisztelt Egyesületi Vezető!

A sportolóktól és egyesületektől beérkezett számtalan visszajelzés bátorított arra minket, hogy létrehozzunk egy olyan webáruházat, amelyben a Kick-box Világszövetség (WAKO) által jóváhagyott védőfelszerelésekből tartott állandó készlet révén egyszerűvé tegyük e sporteszközök hazai elérhetőségét. A vásárlói igények és visszajelzések alapján tervezzük bővíteni termékeink valamint a gyártók körét, amelyben az ön szakmai véleményére is számítunk.

Az általunk forgalmazott márkák

A Sport Masters vállalat készítette Masters Fight Equipment védőfelszerelések a kiváló minőségüknek köszönhetően 2020-ban megkapták a WAKO jóváhagyását, így a szövetség szervezésében zajló kick-box versenyeken a Masters védőfelszereléseit is bátran használhatják a versenyzők.

A termékminőséghez és a saját biztonságukhoz egyaránt ragaszkodók számára kiváló választás a kedvező árú Masters márkájú védőfelszerelés mind az edzések, mind a versenyek alatt.

Cégünk, a Fight Factory 2022-ben megkapta a márkatulajdonostól a Master Fight Equipment hivatalos forgalmazója címet, így speciális egyesületi kedvezmények nyújtására is lehetőségeink nyíltak.

 

 Annyira elégedetlen volt George F. Brückner, a "Európai Kick-box atyja" nyolcvanas évek elején a rendelkezésre álló védőfelszerelésekkel, hogy ebbéli felindultságát tettekre váltva, profi segédlettel és egy különleges gumi-anyag (BayFlex®) felhasználásával megalkotta saját márkáját a TOP TEN-t.

A nemzetközi porondon 1983-ban a WAKO által szervezett londoni világbajnokságon mutatkozott be a TOP TEN márka, amely azóta is az élvonalban van a folyamatos innovációinak köszönhetően.

TOP TEN védőfelszerelésekre a megrendelés nagyságától függő egyesületi kedvezményt biztosítunk.

 

Amennyiben sportolói számára a lehető legjobb minőségű termékeket szeretné biztosítani az edzésekhez és versenyekhez kedvező áron, akkor már ütéstávolságba is került a pontszerzéshez, a győzelemhez pedig csupán az elérhetőségeink egyikén kell keresnie bennünket.