Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 210 8540   

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@fightfactory.hu

Boxkesztyű Masters "RBT-MFE" Blue

Edzéshez tervezett boxkesztyű olyan harcosok számára, akik értékelik a minőséget és az érdekes dizájnt.

A kesztyű külső felülete marhabőrből a belső része strapabíró poliészterből készült.

A levart hüvelykujj és a több réteg habszivacsból készült párnázat a kézfej, a 8 cm széles tépőzárral ellátott rögzítő a csukló védelmét biztosítja.

A tenyér részén lévő apró lyukak a megfelelő szellőzést szolgálják.

A valódi bőr előnye a műbőrrel szemben, hogy légáteresztő és erős, amely fontos szerepet játszik a kesztyűk tartósságában. Az izzadság pusztító hatású a boxkesztyűre ezért ez a jól szellőző kesztyű nemcsak tökéletes viselési kényelmet biztosít, hanem meghosszabbítja a kesztyűk élettartamát.

Várható kiszállítás
2023.06.12
Méret
10 oz
Termék szín
Kék
Márka
Masters Fight Equipment
Anyaga
Bőr
Nincs raktáron
13 590 Ft
Részletek

Zsákolásra ne használd, mert a boxzsáktól a kesztyű belső anyaga deformálódhat, ezáltal csökkenhet a kesztyű élettartama.

Boxkesztyűt mindig bandázzsal használd, így nem csak a stabilizálod és véded a kéz – és csuklóízületeidet hanem a kesztyűd is higiénikusabb és hosszabb élettartamú lesz.

A boxkesztyűt heti 1x célszerű jó minőségű bőrápolóval kezelni, ezáltal a bőr hosszú ideig megőrzi rugalmasságát és az élettartama is megnő.

Figyelmeztetések:

A kesztyű tisztitáskor tilos szárító, illetve mosógépet használni, valamint erős vegyszereket alkalmazni. Amennyiben bepiszkolódik, nedves ronggyal le kell törölni.

Edzés után azonnal tedd egy jól szellőző helyre, hogy alaposan ki tudjon száradni és ha van rá lehetőséged használj valamilyen boxkesztyű szagtalanítót. Lényeges, hogy a kesztyűt ne tedd ki szélsőséges hőhatásoknak, mint például radiátor vagy más fűtőtest közvetlen hője. Védd a sugárzó napfénytől és egyéb, hasonlóan szélsőséges körülménytől.

Adatok
Származási hely
Lengyelország
Cikkszám
539925