Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 210 8540   

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@fightfactory.hu

Boxkesztyű gyerek Masters "RPU-KM" White

Boxkesztyű gyerek Masters "RPU-KM" White
Boxkesztyű gyerek Masters "RPU-KM" White
Boxkesztyű gyerek Masters "RPU-KM" White

Gyerek bokszkesztyű a KIDS MASTERS sorozatból, amely fiatal (5 éves kortól) harcművészek számára ajánlott. A kesztyű külső felülete szintetikus bőrből a belső része vízlepergető nejlonból készült. A levart hüvelykujj és a nagysűrűségű habból készült párnázat a kézfej, a 5 cm széles tépőzárral ellátott rögzítő a csukló védelmét biztosítja. A tenyér részén lévő apró lyukak a megfelelő szellőzést szolgálják.

Várható kiszállítás
2024.07.16
Méret
6 oz, 8 oz
Szín
Fehér
Márka
Masters Fight Equipment
Anyaga
Szintetikus bőr
Nincs raktáron
9 990 Ft
Részletek

Zsákolásra ne használd, mert a boxzsáktól a kesztyű belső anyaga deformálódhat, ezáltal csökkenhet a kesztyű élettartama.

Boxkesztyűt mindig bandázzsal használd, így nem csak a stabilizálod és véded a kéz – és csuklóízületeidet hanem a kesztyűd is higiénikusabb és hosszabb élettartamú lesz.

Figyelmeztetések:

A kesztyű tisztitáskor tilos szárító, illetve mosógépet használni, valamint erős vegyszereket alkalmazni. Amennyiben bepiszkolódik, nedves ronggyal le kell törölni.

Edzés után azonnal tedd egy jól szellőző helyre, hogy alaposan ki tudjon száradni és ha van rá lehetőséged használj valamilyen boxkesztyű szagtalanítót. Lényeges, hogy a boxkesztyűt ne tedd ki szélsőséges hőhatásoknak, mint például radiátor vagy más fűtőtest közvetlen hője. Védd a sugárzó napfénytől és egyéb, hasonlóan szélsőséges körülménytől.

Adatok
Származási hely
Lengyelország
Cikkszám
555964
Kiegészítő termékek