Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 210 8540   

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@fightfactory.hu

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
G.L. Security Kft.
Cím:
1214 Budapest, Szabadság utca 14.
Telefon:
Áruház neve:
Fight Factory
Adószám:
12819159-2-43
EU adószám:
HU12819159
Cégjegyzék szám:
01-09-704941
Bankszámlaszám:
10400195-50526657-72861004
Kapcsolattartó neve:
Gál Lajos
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36 20 210 8540
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
ExpressOne
expressone_api

A terméket az Express One futárszolgálat szállítja ki.


Csomag méretére és súlyára vonatkozó adatok: 

1. A csomag bármilyen térbeli kiterjedése nem haladhatja meg a 115 cm-es hosszúságot, és/vagy az 55 cm-es szélességet és/vagy az 55 cm-es magasságot.
2. A kézbesíthető küldemények maximális súlya nem haladhatja meg a 31,5 kg-ot. 

Amennyiben megrendelése túlméretes illetve 31,5 kg fölötti súlyú, a szállításról egyeztetünk Veled.


Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
9,99  kg
1 990 Ft
10  kg
19,99  kg
2 790 Ft
20  kg
31,49  kg
3 790 Ft
31,5  kg
-
3 790 Ft
Packeta.hu
packeta_hu

Ha nem szeretnél várni a futárra, akkor válaszd az országszerte már több, mint 1300 ponton megtalálható Packeta átvevőhelyeket vagy a nap 24 órájában rendelkezésre álló több mint 200 Packeta Z-Boksz egyikét.
A csomagokat általában másnapra kézbesítjük.


Csomag méretére és súlyára vonatkozó adatok: 

1. Egy oldal maximális mérete 70 cm, az oldalak méretének maximális összege 120 cm (pl. 50 x 40 x 30 cm méretű csomag).
2. A kézbesíthető küldemények maximális súlya nem haladhatja meg a 5 kg-ot. 

A fizetés jelenleg csak előre, banki átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel lehetséges


Szállítási költség: 1 450 Ft
Csomagpiac-MPL- házhozszállítás
csomagpiac_hu_api_homedelivery
A csomagszállítás háztól házig történik. A csomagok minden esetben a futárszolgálatnak történő átadást követő munkanapon kerülnek kézbesítésre. Budapesten és vonzáskörzetében Csomagpiac futárok kézbesítenek, e-mail értesítést küldenek a címzetteknek a csomag felvételről, mely értesítés tartalmazza a szállítás részleteit. A kiszállítás napján 2 órás intervallumot adunk meg a szállítás várható idejéről. Kiszállítás előtt 10-15 perccel a kézbesítő futárunk telefonál a címzettnek. Kiemelt státuszkövető, Sörli rendszerünknek köszönhetően, lehetőség van módosítani a szállítási címet és időpontot, illetve sikertelen kézbesítésről e-mail üzenetet küldünk a címzetteknek és feladóknak egyaránt. A vidéki csomagokat alvállalkozó partnerünknek átadva kézbesítjük. Küldetésünk a csomag címzetthez történő eljuttatása gyorsan és biztonságosan, a címzettek boldoggá tétele. Ezt bizonyítja a 4,9 csillagos Google értékelésük is.
Szállítási költség: 1 890 Ft
Csomagpiac-MPL automata
csomagpiac_hu_api_pp
A csomagszállítás, csomagpontra vagy csomag automatába történik. Egyszerű, gyors, olcsó és környezettudatos csomagátvételi lehetőség. Ha megrendelésed bármely Csomagpiac-pont egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő Csomagpiac-pont automatái könnyen hozzáférhetőek Magyarország számos pontján 0-24 órában elérhetőek. A csomagok minden esetben a futárszolgálatnak történő átadást követő munkanapon kerülnek a kiválasztott automatába. E-mail értesítést küldünk a címzetteknek a csomag felvételről, mely értesítés tartalmazza a szállítás részleteit. Amikor a csomagot sikeresen elhelyeztük a kiválasztott automatába, a címzettet e-mail és viber/sms értesítésben tájékoztatjuk erről. Az e-mailben van egy QR-kód amivel ki tudja nyitni az automatát. A viber/sms-ben egy számokból betűkből álló kód van, amivel szintén ki tudja nyitni az automatát. 72 óráig tároljuk a küldeményeket az automatában, a címzett minden nap kap egy viber/sms értesítést, hogy vegye át a küldeményét. Ha nem vette át 72 órán belül, akkor a csomag vissza lesz szállítva a feladónak. Küldetésünk a csomag címzetthez történő eljuttatása gyorsan és biztonságosan, a címzettek boldoggá tétele. Ezt bizonyítja a 4,9 csillagos Google értékelésük is.
Szállítási költség: 1 090 Ft

Sérült csomag
Kérünk, hogy a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni. Ha olyan sérülést tapasztalsz a dobozon, mely a benne lévő áru károsodására utal, vetess fel jegyzőkönyvet, és ne vedd át a csomagot. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban térítésmentesen cserélni a küldeményt. Ha ilyen sérülést tapasztalsz, kérjük haladéktalanul lépj velünk kapcsolatba a kapcsolat@fightfactory.hu emailcímen. 

Sikertelen kézbesítés
Sikertelen kézbesítés esetén ingyenes másodszori kézbesítést kísérelünk meg. A saját hibádból meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei azonban minden esetben téged terhelnek. A csomag újraküldését kizárólag a csomag eredeti ellenértékének és az újbóli kiszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani, jövőbeni vásárlásaid pedig nem áll módunkban utánvéttel teljesíteni.
 
Szállítási feltételeink változtatási jogát fenntartjuk!

Fizetés
Bankkártyás fizetés BARIONnal

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. 

Utánvéttel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot.Ez esetben csak készpénzzel tudod a számlát rendezni.
Utánvét esetén értékhatártól függetlenül 400 Ft kezelési költséget számítunk fel.
50 000 Ft feletti megrendelés esetén csak bankkártyás fizetésre vagy előreutalásra van lehetőség.

Előre utalással

Az Áruk ellenértékét banki előre utalás útján is rendezheted. 
A banki előre utalás választása esetén a rendelés ellenértékének beérkezését követően adjuk fel a csomagot a Vásárló részére.
Rendelésed a termék(ek) megrendelésétől számított 2 munkanapig tároljuk, ha eddig az időpontig a bankszámlánkra nem érkezik meg a rendelés ellenértéke, úgy a rendelésed automatikusan töröljük.
Előre utalás esetén, kérjük a közlemény rovatba a visszaigazoló e-mailben található rendelésszámot és a megrendelő nevét tüntesd fel.

A szükséges banki adatok:
Kedvezményezett bankja: K&H Bank
Kedvezményezett neve: G.L. Security Kft.
Kedvezményezett számlaszáma: 10400195-50526657-72861004

Kérjük a megjegyzés / közlemény mezőbe tüntesse fel a megrendelő nevét és a rendelés számát az azonosítás érdekében.

Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!