Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 210 8540   

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@fightfactory.hu

Pontkesztyű Masters LZ-MiDI Black/Orange

Pontkesztyű Masters LZ-MiDI Black/Orange
Pontkesztyű Masters LZ-MiDI Black/Orange
Pontkesztyű Masters LZ-MiDI Black/Orange

Ez a hajlított ütőfelületű pontkesztyű ideális az ütések pontosságának fejlesztésére, ütéskombinációk tökéletesítésére, támadó és védekező gyakorlatok elsajátítására.

Nagyszerű választás a mindennapos edzésekhez

Várható kiszállítás
2024.07.16
Szín
Fekete/Narancs
Márka
Masters Fight Equipment
Anyaga
Marhabőr
Nincs raktáron
16 990 Ft
Részletek

A külső borítása kiváló minőségű marhabőr a belső borítás nylon és strapabíró természetes bőr. A párnázott betét rész kézzel formázott többrétegű habbal + "EVA" habbal készült, melynek vastagsága 5 cm. A kéz kényelméről az anatómiailag kialakított kéz „bélés” a és a csuklónál lévő szivacsos párna gondoskodik.

MÉRET:
Hossz:28 cm
Szélesség:21 cm

A pontkesztyűt havonta 1x célszerű jó minőségű bőrápolóval kezelni, ezáltal a bőr hosszú ideig megőrzi rugalmasságát, és az élettartama is megnő.

Figyelmeztetések:

A kesztyű tisztitáskor tilos szárító, illetve mosógépet használni, valamint erős vegyszereket alkalmazni. Amennyiben bepiszkolódik, nedves ronggyal le kell törölni.

Használat után tedd egy jól szellőző helyre, hogy alaposan ki tudjon száradni. Lényeges, hogy a pontkesztyűt ne tedd ki szélsőséges hőhatásoknak, mint például radiátor vagy más fűtőtest közvetlen hője. Védd a sugárzó napfénytől és egyéb, hasonlóan szélsőséges körülménytől.

Adatok
Származási hely
Lengyelország
Cikkszám
534164
Kiegészítő termékek