Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 210 8540   

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@fightfactory.hu

Női bokszkesztyű Top Ten „Woman” white-gold

Női bokszkesztyű Top Ten „Woman” white-gold
Női bokszkesztyű Top Ten „Woman” white-gold

  

"Woman" női boxkesztyű.

A TOP TEN piacra dobta a versenyzésre is alkalmas "WOMAN" női bokszkesztyűt. A női kesztyű illeszkedése és külseje egyaránt hibátlan, szenzációs csillapító tulajdonságait pedig a PPS anyag-ból készült habnak köszönheti. Ezt az anyagot a gyártás során ergonomikusan előformázzák, majd egyetlen darabként építik be a kesztyű robusztus és kiváló minőségű nubuk műbőr huzatába.

A kesztyű varrásai különösen erősek, ezért kiválóan állják a sarat még intenzív terhelés esetén is.

Fekete/arany, fehér/rózsaszín és fehér/arany színekben vásárolható meg a TOP TEN női boksz-kesztyűje. A kesztyű súlya: 10 oz

További előnyök:

- ütéscsillapítás PPS habbal

- női kézhez igazított keskeny kialakítás

- erős tépőzár

- egyedi szellőzőrendszer

Várható kiszállítás
2024.06.25
Méret
10 oz
Márka
Top Ten
Anyaga
Nubuk műbőr
Nincs raktáron
18 990 Ft
Részletek

A TOP TEN női bokszkesztyű a higiénikus boxkesztyű!

A kesztyű finoman perforált tenyérrésze lehetővé teszi a levegő szabad áramlását a kesztyű belsejében, így tökéletesen hűti a kezeket sportolás közben. Ha azonban ennek ellenére is izzadna valaki keze, a nedvességet a taft anyagból készült bélés felszívja és kivezeti a kesztyű belse-jéből.

Amennyiben a kesztyűt használat után mindig megfelelően kiszellőztetjük és időnként fertőtlenítjük a belsejét sprayvel, hosszú éveken át higiénikus, tiszta és kényelmes viselet marad.

Állítható méret és erős kompressziós rögzítés

A WOMAN női bokszkesztyűt széles és erős tépőzárak rögzítik, így rendkívül könnyű a fel- és levétele, azonban éppen olyan megbízhatóan és stabilan tartja a tépőzár a kezeket a kesztyűben, mint a klasszikus fűzős megoldás.

 

Zsákolásra ne használd, mert a boxzsáktól a kesztyű belső anyaga deformálódhat, ezáltal csökkenhet a kesztyű élettartama.

Boxkesztyűt mindig bandázzsal használd, így nem csak a stabilizálod és véded a kéz – és csuklóízületeidet hanem a kesztyűd is higiénikusabb és hosszabb élettartamú lesz.

Figyelmeztetések:

A kesztyű tisztitáskor tilos szárító, illetve mosógépet használni, valamint erős vegyszereket alkalmazni. Amennyiben bepiszkolódik, nedves ronggyal le kell törölni.

Edzés után azonnal tedd egy jól szellőző helyre, hogy alaposan ki tudjon száradni és ha van rá lehetőséged használj valamilyen boxkesztyű szagtalanítót. Lényeges, hogy a boxkesztyűt ne tedd ki szélsőséges hőhatásoknak, mint például radiátor vagy más fűtőtest közvetlen hője. Védd a sugárzó napfénytől és egyéb, hasonlóan szélsőséges körülménytől.

Adatok
Származási hely
Németország
Cikkszám
973074
Kiegészítő termékek