Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 210 8540   

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@fightfactory.hu

Zsákoló kesztyű Masters "RP-PL"
Zsákoló kesztyű Masters "RP-PL"
13 990 Ft
ÚJ

Zsákoló kesztyű Masters "RP-PL"

Zsákoló kesztyű Masters "RP-PL"
Zsákoló kesztyű Masters "RP-PL"

Valódi bőrből készült zsákoló kesztyű. A kesztyű külső felülete marhabőrből készült a belső része vízlepergető poliészter. A kemény több réteg habszivacsból felépített belsőrész az ütéselnyelést a széles tépőzárral ellátott rögzítő pedig a csukló védelmét biztosítja.
zsákoló kesztyűket elsősorban boxzsákok ütéséhez (zsákolásra) használják. Használhatjuk továbbá pontozókesztyűk, boxkörték, ütőpárnák, vagy reflexlabdák ütéséhez is.

 

Várható kiszállítás
2024.07.16
Márka
Masters Fight Equipment
Anyaga
Bőr
Raktáron
13 990 Ft
Részletek

Figyelmeztetések:
A kesztyű tisztitáskor tilos szárító-, illetve mosógépet használni, valamint erős vegyszereket alkalmazni. Amennyiben bepiszkolódik, nedves ronggyal át kell törölni.

A boxkesztyűt edzés után azonnal tegyük jól szellőző helyre, hogy alaposan ki tudjon száradni. Lényeges, hogy ne tegyük ki szélsőséges hőhatásoknak, mint például a radiátor vagy más fűtőtest közvetlen hője. Védjük a sugárzó napfénytől és egyéb, hasonlóan szélsőséges körülményektől.

A boxkesztyűt havonta 1x célszerű jó minőségű bőrápolóval kezelni, ezáltal a bőr hosszú ideig megőrzi rugalmasságát, és az élettartama is megnő.

Adatok
Származási hely
Lengyelország
Cikkszám
868596