Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 210 8540   

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@fightfactory.hu

Boxkesztyű Masters "RPU 3" Red
Boxkesztyű Masters "RPU 3" Red
11 990 Ft

Boxkesztyű Masters "RPU 3" Red

Szintetikus bőrből készült klasszikus kesztyű. 

A levart hüvelykujj és a több réteg habszivacsból készült párnázat a kézfej, a 7,5 cm széles 20 cm hosszú tépőzárral ellátott rögzítő a csukló védelmét biztosítja. A tenyér részén lévő apró lyukak a megfelelő szellőzést szolgálják. A kesztyű belső része vízlepergető poliészter.

Várható kiszállítás
2024.07.16
Márka
Masters Fight Equipment
Anyaga
műbőr
Raktáron
Méret
Termék szín
Kék
Piros
11 990 Ft
Részletek

Zsákolásra ne használd, mert a boxzsáktól a kesztyű belső anyaga deformálódhat, ezáltal csökkenhet a kesztyű élettartama.

Boxkesztyűt mindig bandázzsal használd, így nem csak a stabilizálod és véded a kéz – és csuklóízületeidet hanem a kesztyűd is higiénikusabb és hosszabb élettartamú lesz.

Figyelmeztetések:

A kesztyű tisztitáskor tilos szárító, illetve mosógépet használni, valamint erős vegyszereket alkalmazni. Amennyiben bepiszkolódik, nedves ronggyal le kell törölni.

Edzés után azonnal tedd egy jól szellőző helyre, hogy alaposan ki tudjon száradni és ha van rá lehetőséged használj valamilyen boxkesztyű szagtalanítót. Lényeges, hogy a kesztyűt ne tedd ki szélsőséges hőhatásoknak, mint például radiátor vagy más fűtőtest közvetlen hője. Védd a sugárzó napfénytől és egyéb, hasonlóan szélsőséges körülménytő

Adatok
Származási hely
Lengyelország
Cikkszám
723126