Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 210 8540   

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@fightfactory.hu

Fejvédő Top Ten “Avantgarde” Black

Fejvédő Top Ten “Avantgarde” Black
Fejvédő Top Ten “Avantgarde” Black
Fejvédő Top Ten “Avantgarde” Black
Fejvédő Top Ten “Avantgarde” Black
Fejvédő Top Ten “Avantgarde” Black
Fejvédő Top Ten “Avantgarde” Black

  

 

A TOP TEN Avantgarde fejvédője innovatív Bayflex® anyagból készül, így kiváló ütéselnyelő tulajdonságának köszönhetően maximális védelmet nyújt viselőjének. Az ütés erejét a fejvédőben található levegőbuborékok fogják fel és oszlatják el. Ütéstől légbuborékok elmozdulnak, majd rögtön vissza is állnak az eredeti helyükre. A fejvédő homlokrészét megerősítették és a fül területét is rögzítették egy középső rúddal. A rugalmas hátsó-középső szakasznak és az erős tépőzáraknak köszönetően a TOP TEN fejvédője tökéletesen alakítható a fej formájához.

 

Várható kiszállítás
2024.07.16
Márka
Top Ten
Anyaga
Bayflex®
Nincs raktáron
Termék szín
Piros
Kék
Fekete
37 990 Ft
Részletek

Az ITF és a WAKO által is jóváhagyott TOP TEN Avantgarde fejvédő maximálisan megfelel az edzések és a versenyek kritériumainak.

A fejvédő előnyei:

  • innovatív Bayflex® anyagból készült
  • sima felületű külső borítással
  • kiválóan tervezett szellőző- és hőelvezető rendszerrel
  • erős tépőzár felel a tökéletes illeszkedésért

A TOP TEN maximális biztonságot nyújt a fej számára

A fejütések komoly sérüléseket okozhatnak, többek között agyrázkódást, halláskárosodást és az állkapocs sérülését is. Az Avantgarde fejvédő tökéletesen védi a fejet, különösen az olyan érzékeny részeken, mint a homlok, a fülek vagy az állkapocs területe. A kiválóan tervezett részleteknek köszönhetően a TOP TEN fejvédője zavartalan edzést és versenyzést biztosít a fejvédő viselőjének. A Kickbox Szervezetek Világszövetsége (WAKO) is elismerte az Avantgarde fejvédőt a kiemelkedő védelme és biztonsága miatt.

Így válaszd ki a méretben tökéletesen passzoló fejvédőt!

A TOP TEN minden generáció számára elérhetővé teszi a küzdősport felszereléseket, így az Avantgarde fejvédő is megvásárolható különböző méretekben.

Méretezés:

S: 47-52 cm fej körkerületre

M: 53-57 cm fej körkerületre

L: 58-64 cm fej körkerületre

Egy mérőszalaggal otthon is egyszerűen meg tudod mérni a fej kerületét. Helyezd a mérőszalagot a homlok közepére és vezesd el a fülek fölött.

Az erős tépőzárak az áll területén, valamint a fej hátsó részén lehetővé teszik, hogy maximálisan a fej méretéhez igazodjon a fejvédő.

Lekerekített védelem

A sérülések kockázatának elkerülése érdekében a TOP TEN mindenhol lekerekítette a fejvédő széleit, így maximális biztonságot nyújt viselőjének.

Tisztítása:

Mosógépbe és szárítógépbe tenni tilos!

Szükség esetén nedves ruhával áttörölhető.

Figyelmeztetések:

Ne tedd ki sugárzó hőhatásnak!

Adatok
Származási hely
Németország
Cikkszám
343873