Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 210 8540   

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@fightfactory.hu

Lábszárvédő Top Ten "WAKO Style" Black
Lábszárvédő Top Ten "WAKO Style" Black
14 990 Ft

Lábszárvédő Top Ten "WAKO Style" Black

Lábszárvédő Top Ten "WAKO Style" Black
Lábszárvédő Top Ten "WAKO Style" Black
Lábszárvédő Top Ten "WAKO Style" Black

Az új lábszárvédő tervezésekor a robusztusság és az ütéselnyelő hatás volt a cél a WAKO (Kickbox Szervezetek Világszövetségének) legújabb versenyszabályainak megfelelően. A sípcsont az egyik legérzékenyebb testrészünk, mivel közvetlenül a bőr alatt található és nincsenek körülötte védőizmok, ezért egyes sportokban (pl. kick-box) elengedhetetlen egy jól illeszkedő sípcsontvédő.

 

Várható kiszállítás
2023.10.03
Márka
Top Ten
Raktáron
Termék szín
Piros
Kék
Fekete
14 990 Ft
Részletek

A TOP TEN lábszárvédő különleges formája a rúgásból és az ütésből érkező energiát a teljes felületen eloszlatja. Az erős és széles tépőzáras pántok, valamint a védő hátsó részén lévő elasztikus mesh anyag biztosítja a szükséges erős tartást. A nem megfelelő anyag gyorsan bőrirritációhoz vezethet, ami csökkenti a sportolás élvezetét, ezért a TOP TEN kiváló minőségű Rexion Maya huzatot használ a lábszárvédőihez, így az érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják.

További előnyök:

- könnyű súly

- nagyfokú ütéscsillapítás

- könnyen fel- és levehető

- tartós

MÉRET TÁBLÁZAT a felhasználó magassága szerint:

(135-152 cm)

M (153-170 cm)

L  (171-180 cm)

XL  (181-190 cm)

Figyelmeztetések:

A lábfejvédő tisztitáskor tilos szárító-, illetve mosógépet használni, valamint erős vegyszereket alkalmazni. Amennyiben bepiszkolódik, nedves ronggyal le kell törölni.

Használat után hagyd a levegőn megszáradni, a jól szellőző és a száraz lábszárvédőben ugyanis kevésbé tudnak megtelepedni a baktériumok, így könnyebb elkerülni a kellemetlen szagokat. Az anyag megóvása érdekében lényeges, hogy ne tedd ki szélsőséges hőhatásoknak, mint például radiátor vagy más fűtőtest közvetlen hője. Védd a sugárzó napfénytől és egyéb, hasonlóan szélsőséges körülménytől.

Adatok
Származási hely
Németország
Cikkszám
612628
Kiegészítő termékek