Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 210 8540   

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@fightfactory.hu

Boxkesztyű Masters "RBT-301W" Red

Boxkesztyű Masters "RBT-301W" Red
Boxkesztyű Masters "RBT-301W" Red
Boxkesztyű Masters "RBT-301W" Red
Boxkesztyű Masters "RBT-301W" Red
Boxkesztyű Masters "RBT-301W" Red

Nemzetközi követelményeknek megfelelő, WAKO által jóváhagyott kick-box versenykesztyű. A kesztyű külső felülete bivalybőrből készült a belső része vízlepergető poliészter. A levarrt hüvelykujj és a nagysűrűségű habból készült párnázat a kézfej védelemét, a 7,5 cm széles tépőzárral ellátott rögzítő pedig a csukló védelmét biztosítja. A tenyér felső részen lévő CLIMA COOL mikroszálas háló a megfelelő szellőzést szolgálja.

Várható kiszállítás
2024.07.16
Márka
Masters Fight Equipment
Anyaga
Bőr
Nincs raktáron
Méret
Termék szín
Kék
Piros
17 990 Ft
Részletek

Zsákolásra ne használd, mert a boxzsáktól a kesztyű belső anyaga deformálódhat, ezáltal csökkenhet a kesztyű élettartama. A boxkesztyűt mindig bandázzsal használd, így nemcsak a stabilizálod és véded a kéz– és csuklóízületeidet hanem a kesztyűd is higiénikusabb és hosszabb élettartamú lesz. A boxkesztyűt heti 1x célszerű jó minőségű bőrápolóval kezelni, ezáltal a bőr hosszú ideig megőrzi rugalmasságát, és az élettartama is megnő.
Figyelmeztetések:
A kesztyű tisztitáskor tilos szárító-, illetve mosógépet használni, valamint erős vegyszereket alkalmazni. Amennyiben bepiszkolódik, nedves ronggyal át kell törölni.

A boxkesztyűt edzés után azonnal tegyük jól szellőző helyre, hogy alaposan ki tudjon száradni. Lényeges, hogy ne tegyük ki szélsőséges hőhatásoknak, mint például a radiátor vagy más fűtőtest közvetlen hője. Védjük a sugárzó napfénytől és egyéb, hasonlóan szélsőséges körülményektől.

Adatok
Származási hely
Lengyelország
Cikkszám
351818
Kiegészítő termékek