Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 210 8540   

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@fightfactory.hu

Blog

„Gondot okoz a kapszulát lenyelni!” - Válaszd a folyékony vitaminokat!

2022.01.18 12:49
„Gondot okoz a kapszulát lenyelni!” - Válaszd a folyékony vitaminokat!

Utálod lenyelni a nagy méretű kapszulákat és tablettákat? Ne aggódj, nagyon sokan vannak még így ezzel! Nemcsak a gyerekek, sok felnőtt is idegenkedik a kapszulák nagy méretétől és műanyag hatású bevonatától, még akkor is, ha tudják, hogy szükségük van rá.

Szerencsére ma már kiváló folyékony vitaminitalok léteznek felnőttek számára is, amelyek tökéletes megoldást nyújtanak erre a problémára!

Folyékony vitaminok kapszula helyett

Hol vannak már azok az idők, amikor csak a gyerekeknek járt a folyékony kanalas orvosság és vitamin! Miért is ne fogyaszthatna akár egy felnőtt is folyékony vitamint kapszula helyett, ha sokkal kényelmesebb így bevenni a nai vitaminadagot!

A Swedish Nutra folyékony multivitaminja például remek megoldást nyújt akár idős vagy lábadozó betegeknek is immunerősítéshez, hiszen mindössze 15 ml-t kell belőle elfogyasztani naponta. Ez az evőkanálnyi mennyiség nagyon könnyen lenyelhető, mégis benne van minden, amire csak szüksége van az egészségesen működő immunrendszernek. Csordultig van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, a maximális hatékonyság érdekében pedig még két extra löket is került bele: egy aminosav komplex és egy szuperélelmiszer komplex (többek között citrus bioflavonoid por, spirulina por, aloe vera por, zöldtea por, zöldkávébab por van benne). Sőt, még a szem védelméről is gondoskodik, mivel lutein és zeaxanthin is van benne, így ezeket sem szükséges mellé külön fogyasztani!

A kényelem melett mi még folyékony vitaminok előnye?

A folyékony vitaminitalok legnagyobb előnye, hogy rendkívül gyorsan és hatékonyan szívódnak fel, hiszen a szervezet szinte azonnal tudja hasznosítani, ahogy bekerül a gyomorba. Az is lényeges különbség a kapszulákkal szemben, hogy a legtöbb folyékony állagú vitaminkészítmény leggyakrabban egyáltalán nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, hiszen nincs rájuk szükség.

A finom íz és a kényelmes bevétel mellett ráadásul az sem elhanyagolható szempont, hogy sokkal nagyobb mennyiségű hatóanyag fér el folyékony vitaminok napi adagjában, így elkerülhetjük azt, hogy egyszerre akár 6-8 tablettát vagy kapszulát kelljen bevennünk. 

Folyékony ízületvédő komplex sportolóknak és izületi panaszokkal küzdőknek

Gondoltad volna, hogy akár ízületvédő készítmény is létezik már folyékony formában? Csak pár finom korty reggelente és máris nagyon sokkal tettél azért, hogy csökkentsd vagy megelőzd az ízületi panaszaidat és enyhítsd az ízületeid merevségét.

Miért is szednél be több kapszulát vagy tablettát, ha ilyen egyszerűen és természetesen is vigyázhatsz az ízületeidre? 5000 mg kollagén, glükozamin, kondroitin, MSM, kurkuma, zöld tea és ginzeng – mindez 15 ml jó ízű italban. 

Nézz körül a folyékony Swedish Nutra vitamin italok között! A kiváló minőségű, prémium összetevőket tartalmazó svéd vitamin készítmények kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, ráadásul glutén- és laktózérzékenyek is fogyaszthatják őket.