Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 210 8540   

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@fightfactory.hu

Blog

Amikor a gyerekünk elkezd egy sportot, általában nagyon elszántnak tűnik, de aztán sokszor előfordul, hogy pár edzés után úgy dönt, még sincs kedve hozzá. Sok szülő ezért inkább óvatos az elején és vár az edzésfelszerelés beszerzésével, ami számos sport esetében nem jelent gondot, hiszen nincs akkora jelentősége, hogy pontosan milyen az a nadrág vagy cipő, a védőfelszerelések esetében azonban már más a helyzet.

Vajon mit érdemes inkább fogyasztani, iható hialuronsavat vagy kollagént? Vagy mindkettőt egyszerre? Ezt a kérdést járjuk most körbe és egyúttal bemutatjuk az iható hialuronsav előnyeit is!

Utálod lenyelni a nagy méretű kapszulákat és tablettákat? Ne aggódj, nagyon sokan vannak még így ezzel! Nemcsak a gyerekek, sok felnőtt is idegenkedik a kapszulák nagy méretétől és műanyag hatású bevonatától, még akkor is, ha tudják, hogy szükségük van rá.

Szerencsére ma már kiváló folyékony vitaminitalok léteznek felnőttek számára is, amelyek tökéletes megoldást nyújtanak erre a problémára!

D-vitaminra minden felnőtt embernek rendszeresen szüksége van, ezt már elég jól megtanultuk az elmúlt években, az azonban még most is sokaknak kérdés lehet, hogy milyen formában érdemes bevinni a szervezetbe. Ráadásul nem is olyan egyértelmű ám a dolog, mint elsőre tűnik, mert  létezik ám D2 és D3 vitamin is! És egyáltalán honnan tudhatjuk, hogy megfelelő -e a D-vitaminszintünk?