Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 210 8540   

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@fightfactory.hu

Boxkesztyű Top Ten "Fight" Red

Boxkesztyű Top Ten "Fight" Red
Boxkesztyű Top Ten "Fight" Red


Íme a TOP TEN FIGHT boxkesztyű legújabb változata!

A technikai részletek tekintetében a „FIGHT” kesztyű megfelel az AIBA-tanúsítvánnyal rendelkező 2010-es kesztyű korábbi változatának, ezt azonban kifejezetten a kick-boxhoz fejlesztették ki. Az ütőfelületet borító 1,2 mm vastag marhabőr és a tenyér részének nubuk borítása kiválóan ötvözi mindkét anyag előnyeit, hiszen a valódi bőr puhább, mint iparilag előállított változata, nagy ellenállásával és stabilitásával pedig a mesterségesen előállított bőrt is hosszabb életűvé teszi. A FIGHT kesztyű kiemelkedő ütéscsillapítása a PPS habnak köszönheti, amelyet a korábbi előformázást követően kézzel varrnak bele a kesztyűbe. 

További előnyök:

- új, sportos dizájn

- szorosan záródó tépőzár

- beépített markolatvonal az ujjrészen

Várható kiszállítás
2024.07.16
Márka
Top Ten
Anyaga
Bőr
Nincs raktáron
Méret
Termék szín
Piros
Kék
27 990 Ft
Részletek

A TOP TEN új FIGHT kesztyűje még magasabbra emeli a lécet

A FIGHT kesztyű legújabb változatának megtervezésekor a TOP TEN fejlesztőcsapata arra törekedett, hogy a kesztyű már jól bevált tulajdonságait ötvözze a legújabb fejlesztésekkel. Az anyagok kombinációjának időtlen trendje nemcsak a divatban hódít, hanem a sportfelszerelések terén is, azonban a TOP TEN-nél ehhez kiváló minőség is társul: PPS párnázás, stabil hüvelykujjpánt és markolatvonal jellemzi a FIGHT kesztyűt. A kesztyű minden eleme árulkodik a TOP TEN-re jellemző kiváló minőségről, amely figyelemreméltó könnyedséggel és a kezek mozgásszabadságával társul a FIGHT kesztyűk esetében. 

Különleges hűsítő hatás

Izzadság nélkül nincs győzelem - tartja a mondás a sportolók között, a TOP TEN azonban mindent megtesz annak érdekében, hogy az izzadás ne befolyásolja a sportteljesítményt. A nedves kéz ugyanis rendkívül kellemetlen tud lenni a boxkesztyű belsejében, ráadásul hosszútávon a kesztyű minőségének se tesz jót és bizony kellemetlen szagot is okozhat. A TOP TEN a poliészter szatén bélés hűsítő hatásával igyekszik ellensúlyozni a fokozott izzadást, így biztosítja a kesztyű hosszú élettartamát és a jó közérzetet sportolás közben.

Zsákolásra ne használd, mert a boxzsáktól a kesztyű belső anyaga deformálódhat, ezáltal csökkenhet a kesztyű élettartama. A boxkesztyűt mindig bandázzsal használd, így nemcsak a stabilizálod és véded a kéz– és csuklóízületeidet hanem a kesztyűd is higiénikusabb és hosszabb élettartamú lesz. A boxkesztyűt heti 1x célszerű jó minőségű bőrápolóval kezelni, ezáltal a bőr hosszú ideig megőrzi rugalmasságát, és az élettartama is megnő.

Figyelmeztetések:
A kesztyű tisztitáskor tilos szárító, illetve mosógépet használni, valamint erős vegyszereket alkalmazni. Amennyiben bepiszkolódik, nedves ronggyal le kell törölni. A boxkesztyűt edzés után azonnal tegyük jól szellőző helyre, hogy alaposan ki tudjon száradni. Lényeges, hogy ne tegyük ki szélsőséges hőhatásoknak, mint például a radiátor vagy más fűtőtest közvetlen hője. Védjük a sugárzó napfénytől és egyéb, hasonlóan szélsőséges körülményektől.

 

Adatok
Származási hely
Németország
Cikkszám
812495
Kiegészítő termékek