Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 210 8540   

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@fightfactory.hu

Boxkesztyű Top Ten "START XLP" Red

Boxkesztyű Top Ten "START XLP" Red
Boxkesztyű Top Ten "START XLP" Red
Boxkesztyű Top Ten "START XLP" Red
Boxkesztyű Top Ten "START XLP" Red
Boxkesztyű Top Ten "START XLP" Red
Boxkesztyű Top Ten "START XLP" Red

 

A TOP TEN „Star XLP“ boxkesztyűjének belseje rendkívül erős és kiváló minőségű PPS habbal párnázott, amelyhez az alapanyagot a mai napig Németországban gyártják. A "Star XLP" végső megjelenését a kesztyű párnázásával alakítják ki, ami minden esetben kézzel készül. A tökéletes párnázás előnye, hogy izmok megfeszítése nélkül, tökéletesen tartja az öklöt. A csukló részén található extra habpárna és az erős tépőzár kiváló stabilitást biztosít az ízületek számára.

További előnyök:

- bőrből készült

- WAKO által jóváhagyott versenykesztyű

- hőszabályozás a hálón keresztül

- extra hosszú PPS habbal párnázva

 

Várható kiszállítás
2024.05.28
Márka
Top Ten
Anyaga
Bőr
Nincs raktáron
Méret
Termék szín
Kék
Piros
30 990 Ft
Részletek

Egy sztár, akinek van neve - "Star XLP" bokszkesztyű a TOP TEN-től.

Az összetéveszthetetlen TOP TEN csillag a kesztyű elején a termék kiváló minőségét jelzi. Külső borításként rendkívül puha valódi bőrt borítja, a belső felületét pedig kiválóan kialakított hálós betéttel tagolták. A nylon taftszövetből készült, a nedvességet remekül elvezető belső bélésnek köszönhetően az izzadság azonnal kifelé távozik a kesztyűből, még a rendkívül intenzív fizikai igénybevétel esetén is.

Ebben a kesztyűben a súly és a párnázás aránya tökéletes egyensúlyban van, így nemcsak biztonságos, de nagyon kényelmes viselet is. A felhasznált anyagok rendkívül stabilak és ellenállóak, így garantálják a kesztyű hosszú élettartamát.

Zsákolásra ne használd, mert a boxzsáktól a kesztyű belső anyaga deformálódhat, ezáltal csökkenhet a kesztyű élettartama.

Boxkesztyűt mindig bandázzsal használd, így nem csak a stabilizálod és véded a kéz – és csuklóízületeidet hanem a kesztyűd is higiénikusabb és hosszabb élettartamú lesz.

A boxkesztyűt heti 1x célszerű jó minőségű bőrápolóval kezelni, ezáltal a bőr hosszú ideig megőrzi rugalmasságát és az élettartama is megnő.

Figyelmeztetések:

A kesztyű tisztitáskor tilos szárító, illetve mosógépet használni, valamint erős vegyszereket alkalmazni. Amennyiben bepiszkolódik, nedves ronggyal le kell törölni.

Edzés után azonnal tedd egy jól szellőző helyre, hogy alaposan ki tudjon száradni. Lényeges, hogy ne tedd ki szélsőséges hőhatásoknak, mint például radiátor vagy más fűtőtest közvetlen hője. Védd a sugárzó napfénytől és egyéb, hasonlóan szélsőséges körülménytől.

Adatok
Származási hely
Németország
Cikkszám
343598
Kiegészítő termékek