Kérdésed van? Hívj minket! +36 20 210 8540   

Kérdésed van? Írj nekünk! kapcsolat@fightfactory.hu

Boxkesztyű Top Ten "Wako" Red
Boxkesztyű Top Ten "Wako" Red
30 990 Ft

Boxkesztyű Top Ten "Wako" Red

Boxkesztyű Top Ten "Wako" Red
Boxkesztyű Top Ten "Wako" Red
Boxkesztyű Top Ten "Wako" Red
Boxkesztyű Top Ten "Wako" Red
Boxkesztyű Top Ten "Wako" Red
Boxkesztyű Top Ten "Wako" Red

 

A “WAKO” boxkesztyű 2001 óta a Kickbox Világszövetség hivatalos versenykesztyűje. Ez a valódi marhabőrből készült, különösen jó minőségű kesztyű, a puha felület és a speciális varrástechnológia révén rendkívül kényelmes viselet. A valódi bőr remek légáteresztő és rendkívül strapabíró, a kesztyű belsejében található PPS hab pedig kiemelkedő ütéselnyelő képességgel bír. A „WAKO” boxkesztyűk hüvelykujj részét egy híd segítségével varrják a helyükre. A széles tépőzáras rögzítés stabilan tartja a kézen a boxkesztyűt.

További termékelőnyök:

- hivatalos versenykesztyű

- valódi bőrből készült

- PPS habanyagból készült

Várható kiszállítás
2024.06.25
Márka
Top Ten
Anyaga
Bőr
Raktáron
Méret
Termék szín
Piros
Kék
30 990 Ft
Részletek

A Top Ten "WAKO" bokszkesztyű hivatalos versenykesztyű, ezért csak 10 oz-os méretben kapható. A valódi bőr előnye a műbőrrel szemben, hogy légáteresztő és erős, amely fontos szerepet játszik a kesztyű tartósságában. Az izzadság rendkívül rossz hatással van a boxkesztyűre, ezért ez a jól szellőző kesztyű nemcsak tökéletes kényelmet biztosít, de hosszú időn át megőrzi kiváló minőségét.

Légy magabiztos, és mutasd meg tudásod a Top Ten "WAKO" versenykesztyűjével!

Zsákolásra ne használd, mert a boxzsáktól a kesztyű belső anyaga deformálódhat, ezáltal csökkenhet a kesztyű élettartama. Boxkesztyűt mindig bandázzsal használd, így nem csak a stabilizálod és véded a kéz – és csuklóízületeidet hanem a kesztyűd is higiénikusabb és hosszabb élettartamú lesz. A boxkesztyűt heti 1x célszerű jó minőségű bőrápolóval kezelni, ezáltal a bőr hosszú ideig megőrzi rugalmasságát és az élettartama is megnő.

Figyelmeztetések:

A kesztyű tisztitáskor tilos szárító, illetve mosógépet használni, valamint erős vegyszereket alkalmazni. Amennyiben bepiszkolódik, nedves ronggyal át kell törölni. Edzés után azonnal tedd egy jól szellőző helyre, hogy alaposan ki tudjon száradni. Lényeges, hogy ne tegyük ki szélsőséges hőhatásoknak, mint például a radiátor vagy más fűtőtest közvetlen hője. Védjük a sugárzó napfénytől és egyéb, hasonlóan szélsőséges körülményektől.

Adatok
Származási hely
Németország
Cikkszám
549940
Kiegészítő termékek